Werk je businessplan af: focus op het kwantitatieve

Week 4 van je zomeruitdaging om zelfstandige te worden

 

Heb je de basis voor je businessplan gelegd? Goed zo! Richt je focus deze week op het kwantitatieve gedeelte. Bewijs op basis van cijfers dat je project kans op slagen heeft en onder welke voorwaarden (opstarten, groei). Het opstellen van een overzicht van je vaste en variabele kosten, je kasplan en je balans zal je hierbij helpen. Resultaat: je beschikt over een sterk businessplan.


Lijkt je dit te ingewikkeld? Geen zorgen: profiteer van een korting van 25% om je financieel plan eenvoudig op te stellen met HannaGo (aanbod geldig tot en met 30/09/24).

 

Zet je ideeën om in concrete cijfers:

De winnende combinatie van de zelfstandige zelfstandige

Goed nieuws: twee partners voegen zich bij ons om je met deze uitdaging te helpen. HannaGo en Accountable bieden je een korting van 25% op hun diensten! Profiteer van deze kans om tot en met 30 september 2024 voordelig van start te gaan.

 
Waarom deze zomeruitdaging?
Om je te helpen jouw zin om te zetten in actie en je droom te verwezenlijken! Deze uitdaging is iets voor jou als je niet weet waar je moet beginnen, als de administratieve en wettelijke stappen je overweldigen of je bang bent financieel te falen. Dankzij onze begeleiding gedurende 8 weken kun je je perfect voorbereiden om tegen het einde van de zomer je eigen zaak op te starten.
Ontdek
Sluiten