Stel je businessplan op: focus op het kwalitatieve

Week 3 van je zomeruitdaging om zelfstandige te worden

 

Een businessplan opstellen optimaliseert je kans op succes! Het is je roadmap om de juiste beslissingen te nemen, zwakke punten te identificeren en de geldschieters te overtuigen.

Richt je focus deze week op het kwalitatieve gedeelte. Beschrijf je activiteit, bedrijfsstrategie en doelstellingen. Om je daarbij te helpen heeft Hello bank! een uitgebreide gids in petto voor het opstellen van een businessplan, met tips om veelvoorkomende fouten te vermijden.

Resultaat: het eerste deel van je businessplan is een feit! Geen paniek voor het vervolg. In de volgende stap krijg je hulp om het financiële gedeelte aan te pakken. Je krijgt trouwens 25% korting op de HannaGo-app om je financieel plan eenvoudig op te stellen (aanbod geldig tot en met 30/09/24).

 

Leg de eerste bouwsteen van je businessplan:

De winnende combinatie van de zelfstandige zelfstandige

Goed nieuws: twee partners voegen zich bij ons om je met deze uitdaging te helpen. HannaGo en Accountable bieden je een korting van 25% op hun diensten! Profiteer van deze kans om tot en met 30 september 2024 voordelig van start te gaan.

 
Waarom deze zomeruitdaging?
Om je te helpen jouw zin om te zetten in actie en je droom te verwezenlijken! Deze uitdaging is iets voor jou als je niet weet waar je moet beginnen, als de administratieve en wettelijke stappen je overweldigen of je bang bent financieel te falen. Dankzij onze begeleiding gedurende 8 weken kun je je perfect voorbereiden om tegen het einde van de zomer je eigen zaak op te starten.
Ontdek
Sluiten