Toets je idee af

Week 2 van je zomeruitdaging om zelfstandige te worden

 

Voordat je blindelings je avontuur in de ondernemingswereld start, is het essentieel een stapje terug te nemen en je idee af te toetsen. Deze week gaan we aan de slag! Valideer je concept door de vraag, de concurrentie en de klanten die je op het oog hebt te analyseren.

Tijdens deze cruciale stap beoordeel je de levensvatbaarheid van je project, identificeer je de opportuniteiten en uitdagingen die op je pad zullen komen om je kansen op succes aanzienlijk te verhogen. Resultaat: een sterk idee en de essentiële informatie om je businessplan op te stellen.

 

Zet de toon voor je succes:

De winnende combinatie van de zelfstandige zelfstandige

Goed nieuws: twee partners voegen zich bij ons om je met deze uitdaging te helpen. HannaGo en Accountable bieden je een korting van 25% op hun diensten! Profiteer van deze kans om tot en met 30 september 2024 voordelig van start te gaan.

 
Waarom deze zomeruitdaging?
Om je te helpen jouw zin om te zetten in actie en je droom te verwezenlijken! Deze uitdaging is iets voor jou als je niet weet waar je moet beginnen, als de administratieve en wettelijke stappen je overweldigen of je bang bent financieel te falen. Dankzij onze begeleiding gedurende 8 weken kun je je perfect voorbereiden om tegen het einde van de zomer je eigen zaak op te starten.
Ontdek
Sluiten