Bepaal je statuut als zelfstandige

Week 1 van je zomeruitdaging om zelfstandige te worden

 

Klaar om de eerste fundamenten te leggen voor jouw avontuur in de ondernemingswereld? Je uitdaging begint met twee fundamentele vragen:

In hoofdberoep of bijberoep? Bepaal of je activiteit je belangrijkste bron van inkomsten zal zijn of een aanvulling op een andere baan. Deze keuze heeft een impact op de administratieve formaliteiten en je tijdsmanagement.

Natuurlijke persoon of vennootschap? Kies het juridisch statuut dat het best aansluit bij je situatie en behoeften. Elk statuut heeft voor- en nadelen op het vlak van kosten, fiscaliteit, aansprakelijkheid en administratief beheer.

 

Goed om te weten: zelfstandige worden als natuurlijke persoon is veel gemakkelijker dan je denkt met onze all-in-one oplossing om je business op te starten.

 

Neem weloverwogen beslissingen:

De winnende combinatie van de zelfstandige zelfstandige

Goed nieuws: twee partners voegen zich bij ons om je met deze uitdaging te helpen. HannaGo en Accountable bieden je een korting van 25% op hun diensten! Profiteer van deze kans om tot en met 30 september 2024 voordelig van start te gaan.

 
Waarom deze zomeruitdaging?
Om je te helpen jouw zin om te zetten in actie en je droom te verwezenlijken! Deze uitdaging is iets voor jou als je niet weet waar je moet beginnen, als de administratieve en wettelijke stappen je overweldigen of je bang bent financieel te falen. Dankzij onze begeleiding gedurende 8 weken kun je je perfect voorbereiden om tegen het einde van de zomer je eigen zaak op te starten.
Ontdek
Sluiten