Lanceer jezelf

Week 7 van je zomeruitdaging om zelfstandige te worden

 

Goed gedaan, je hebt de belangrijkste stappen doorlopen om zelfstandige te worden. Je bent klaar om je avontuur in de ondernemingswereld te starten!

Word zelfstandige als natuurlijke persoon

Gemakkelijk, online en met slechts één aanvraag:

  • Wettelijke verplichtingen online geregeld
  • Ondernemings- en btw-nummer
  • Aansluiting bij een sociaal verzekeringsfonds
  • Gratis Pro rekening inbegrepen*

*Onder voorbehoud van aanvaarding van je aanvraag

Start je liever met een vennootschap?

Neem contact op met het Easy Starters Team van BNP Paribas Fortis op het nummer 02 433 42 86 (ma-vr van 8.30 tot 20 uur). De experts van BNP Paribas Fortis begeleiden je bij de administratieve opvolging van de oprichting van je vennootschap en analyseren samen met jou de oplossingen, producten en diensten die het meest relevant zijn voor jouw vennootschap.

Twijfel je nog?

Houd er rekening mee dat de keuze van de rechtsvorm van je onderneming belangrijk is, maar niet definitief. Als natuurlijke persoon starten als zelfstandige biedt je de mogelijkheid je business te testen en voet aan de grond te doen krijgen. Je kunt later nog steeds overstappen van zelfstandige als natuurlijke persoon naar vennootschap, zeker als je activiteiten succesvol zijn.

 
Waarom deze zomeruitdaging?
Om je te helpen jouw zin om te zetten in actie en je droom te verwezenlijken! Deze uitdaging is iets voor jou als je niet weet waar je moet beginnen, als de administratieve en wettelijke stappen je overweldigen of je bang bent financieel te falen. Dankzij onze begeleiding gedurende 8 weken kun je je perfect voorbereiden om tegen het einde van de zomer je eigen zaak op te starten.
Ontdek
Sluiten